Novice

Vključitev v projekt »Podjetno nad izzive - PONI Podravje«

Znanstveno-raziskovalno središče Ptuj skupaj z Regionalno razvojno agencijo za Podravje – Maribor so dne 4. 5. 2022 objavili Šesti javni poziv za vključitev v projekt Podjetno nad izzive – PONI Podravje.
Rok za prijavo je 31. maj 2022.
Začetek izvajanja za novo skupino: 1. september 2022 (lokacije Ptuj in Maribor)
Vsi potencialni prijavitelji so vabljeni na spletno predstavitev projekta, ki bo potekala predvidoma v sredo 11.5. in 25.5.2022 ob 10.00 preko spletnih orodij (potencialni kandidati naj spremljajo spletno stran www.bistra.si). Udeležba na predstavitvi je možna samo ob predhodni prijavi na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. ali Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled..
Več o pozivu in razpisno dokumentacijo najdete na spletni strani:
POMEBNO za potencialne prijavitelje: Kandidati, ki se naj prijavijo morajo imeti že razvito poslovno idejo, s katero bi želeli v prihodnje ustanoviti svoje podjetje (s.p., d.o.o. ali drugo), manjkajo pa še jim določena podjetniška znanja (računovodstvo, trženje, zakonodaja, marketing itd.).
POMEBNO za potencialne prijavitelje: Prijavni obrazec s priloženim življenjepisom in fotokopijo dokazila o izobrazbi (ter v primeru prijavljenega začasnega bivališča s posredovanim potrdilom o prijavi začasnega bivališča) kandidati pošljejo priporočeno po pošti na naslov: Regionalna razvojna agencija za Podravje - Maribor, Pobreška c. 20, 2000 Maribor, do 31. 5. 2022 (velja poštni žig tega dne). NE na ZRS Bistra Ptuj ali preko e-pošte! Pazijo naj na pravilno izpolnjeno OVOJNICO - Priloga 1 (priloga javnega razpisa)!