Vinoteke in vinske kleti

Nekoliko nižje od vinotoča Vina Vitis in razglednega stolpa se nahaja glavni vinograd družine Rojs. Ob njem stoji očarljiva stara zidanica, pod njo pa obokana vinska klet, ki je bila zgrajena že davnega leta 1840. Tukaj imajo zakladnico svojih buteljčnih belih vin in izvajajo vodene degustacije. Ob tem vam ponudijo še manjši prigrizek. Vina, ki vas bodo s svojim okusom zares očarala, lahko kupite tudi za domov. 

Za degustacijo v vinoteki je potrebna predhodna rezervacija.

 

Zavrh 93, 2322 Voličina

www.vinovitis.si

Za zaključene skupine do 45 oseb pripravijo degustacijo vina in narezke. Prodajajo vrhunska vina, po dogovoru pa se lahko udeležite tudi trganja grozdja. 

 

Selce 13, 2322 Voličina

+386 (0)40 797 130

Pri Krambergerjevih vas pogostijo z domačim narezkov, pravo štajersko gibanico, domačim jabolčnim sokom in z različnimi vrhunskimi vini. Vsa kmečka opravila lahko izkusite tudi sami, saj sprejemajo skupine do 50 ljudi.

Vina Kramberger  vas s svojo harmonijo popolnoma začarajo.

 

Spodnje Partinje 37, 2230 Lenart

www.vina-kramberger.si

Facebook stran Vina Kramberger

G. Šuman je eden prvih biodinamičnih vinogradnikov v Sloveniji s certifikatom Demeter. Pri njem lahko poskusite odlična vina, njegovi vinogradi pa so zasnovani kot naravni rezervat za grozdje. V vinoteki Šuman lahko naenkrat sprejmejo  družbo veliko tudi do 80 ljudi. Možnost projekcije.

Vina Šuman, biodinamična Vina Matere Narave. 

 

Zavrh 90a, 2232 Voličina

www.vino-suman.eu

Dobrodošli v prijeten domačen ambient, kjer se lahko dobrega vina v dobri družbi naužijete tudi vi. Z letnega vrta lahko spremljate rast mladega vinograda sauvignona ali pa občudujete razgled na sončne Slovenske gorice. V toplih večerih se sprostite ob plamenu ognja in bakel ter občudujte čudovito zvezdnato nebo.

Naužijte se pristnega štajerskega vina v  vinotoču VINO VITIS.

 

Zavrh 41 b, 2322 Voličina

www.vinovitis.si

Vinogradništvo s ponudbo odprtega in stekleničenega vina z degustacijami za skupine do 10 ljudi, po dogovoru do 40 ljudi. Možnost lokalnega vodenja. 

Obiščite Šebartove in se prepustite okusom njihovih vin.

 

Lormanje 22B, 2230 Lenart

+386 (0)41 441 809